BIOROCK Multirock
ECOROCK-5000 jedinice za tretman otpadne vode paralelno instalirane za do 300 osoba

MULTIROCK: ECOROCK-5000 Jedinice za tretiranje otpadne vode instalirane paralelno

Ako su BIOROCK-5000 jedinice instalirane paralelno mogu se koristiti za 60, 90, 120, 180 osoba i tako dalje.

BIOROCK-5000 jedinice mogu biti instalirane paralelno nakon primarnog spremnika.  Nastavno na primarni spremnik je  “Komora za kontrolu protoka "(KKP) i Splitter-Box sustav (SB). KPP Djeluje kao glavni spremnik kako bi osigurao val protoka kroz SB i jamči jednak protok svakoj od BIOROCK jedinica. Više SB-ova se koristi kada se zahtijeva razdvajanje protoka u slučaju da su više od 3 jedinice paralelno instalirane.

Revolucionarna tehnologija

BIOROCK jedinice su kompaktna postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda, koja pružaju dosljedan izlaz visoke kvalitete koji udovoljava najvišim standardima. Tehnika biološkog pročišćavanja ne zahtijeva struju ili pokretne dijelove. Kao rezultat toga, troškovi održavanja i operativnih troškova su osobito niski, a pouzdanost je maksimizirana. Jedinice se montiraju u izdržljive HDPE spremnike s laganim, nisko profilnim poklopcima za pristup. Postrojenja se isporučuju kao potpuni paket za jednostavnu instalaciju. BIOROCK jedinice koriste jedinstvenu fiksnu tehnologiju biološkog filma s posebnim funkcijama kako bi se postigao miris bez mirisa, pogodan za navodnjavanje ili ponovnu upotrebu u sustavu ''sive'' vode. Zbog visoke kakvoće proizvedene pročišćene otpadne vode, može se ispuštati u osjetljive vodene tokove.

BIOROCK Multirock

Kapacitet
Kapacitet ES >60 osobe

Želite saznati više?

Jörg Reder is our Commercial Manager International and he will help you right away with all your technical and commercial inquiries.

Možete stupiti u kontakt sa Jörg by phone, just call +352 26 65 00 26 35 or use the form to send him a message.

Ili koristite Skype!

Kliknite ivdje za Skype Jörg (Telefon i Skype su dostupni tjekom radnog vremena)

Sva polja su obavezna