MONOBLOCK-3
Uključi i radi rješenje za zbrinjavanje otpadnih voda

MONOBLOCK, nova generacija ne-električnih uređaja za tretiranje otpadnih voda.

Nova generacija revolucionarnih proizvoda je nastavak na naše ispitivanje performansi u pročišćavanju otpadnih voda u kućanstvima. Ovaj tehnološki izazov, koji je oduvijek bio pokretač rasta našeg poduzeća, također je srž naše misije: Iznijeti na tržište najbolje moguće rješenje za pročišćavanje otpadne vode, nudeći kvalitetne usluge i proizvode svojim klijentima širom svijeta.

Nova linija uređaja za pročišćavanje dostupna je u liniji proizvoda za 4 do 6 ljudi. Najnoviji marke BIOROCK je "All-in-One" MONOBLOCK sustav, koji nudi i primarni spremnik i BIOROCK jedinicu za obradu u jednom izuzetno kompaktnom spremniku.

Ova tehnološka inovacija dostupna je u dvije verzije: MONOBLOCK-2 sustav, opremljen 2000 litrenim equipped with a 2000 liters Primary odjeljak (za primarnu obradu) i MONOBLOCK-3, opremljen s osnovnom odjeljkom od 3000 litara. Ove dvije konfiguracije proizvoda omogućuju širenje područja primjene i predlaganje proizvoda koji odgovara određenom projektu i sukladno tretiranju organskog opterećenja.

MONOBLOCK sustav najvjerojatnije najbolje prezentira BIOROCK-ovu viziju svog tržišta.

Novi MONOBLOCK sustav, koncentrat tehnoloških prednosti za ekonomično i izuzetno pouzdano rješenje.

Ne-Električan

U skladu s filozofijom marke BIOROCK i trenutnog opsega, MONOBLOCK sustav funkcionira bez struje, izbjegavajući bilo kakav rizik neuspjeha i osiguravanje minimalnih troškova rada i održavanja.

Nova generacija BIOROCK uređaja za tretiranje otpadnih voda je ocijenjen kao jedan od najkompaktnijih na tržištu, s primarnim spremnikom i jedinicom za obradu kombiniranih u jedan jedini spremnik. Stoga je prostor MONOBLOCK rješenja vrlo ograničen: samo 6 m2.

Laka instalacija

MONOBLOCK rješenja su vrlo lagana i dostavljena spremna za instalaciju, osiguravajući jednostavnu i brzu montažu uz minimalno uzurpiranje vrta. Instalacija MONOBLOCK rješenja može se obaviti u jedan dan, što osigurava minimalne troškove instalacije.

Ekonomičan i pouzdan

Ekonomičan i pouzdan

Trošak nabave MONOBLOCK rješenja je osobito konkurentan na prometnom nacionalnom tržištu. Uštede za kupnju proizvoda nadopunjuju one koje se odnose na operativne troškove linije MONOBLOCK, koje su među najnižima na tržištu. Radi bez električne energije, i stoga bez mehaničkih dijelova koji su sinonim za stalno održavanje. Sustav MONOBLOCK omogućuje svojim korisnicima ostvarivanje značajnih ušteda u smislu potrošnje energije i održavanja sustava.

Rješenje za zbrinjavanje otpadnih voda u kućanstvu koje je idealno za sve vrste kućanstava

MONOBLOCK rješenja dobro podnose odsutnost korisnika i stoga su prikladna za glavne i sekundarne rezidencije. Štoviše, instalacija sustava je moguća u bilo kojoj vrsti tla, sa ili bez tablice podzemnih voda.

Iznimni rezultati pročišćavanja

U skladu s performansama pročišćavanja svoje velike sestre, MONOBLOCK, najnoviji dodatak obiteljskom rasponu BIOROCK, iznimno je učinkovit u pročišćavanju kućnih otpadnih voda.

BIOROCK Medij

Naša treća generacija proizvoda bazirana je na BIOROCK tehnologijii našem pročišćavajućem mediju, uz nenadmašnu stabilnost i izuzetne strukturne osobine: Od mineralnog porijekla, ne kompostira i ne raspada se s vremenom.

Primarni spremnik koji je savršene dimenzije

Dvije verzije MONOBLOCK rješenja (model s 2000 litara ili 3000 litreni primarni spremnik), omogućuju mu da precizno odgovore na specifične zahtjeve svake primjene za koju je traženo.

Sa svojim novim MONOBLOCK sustavom, BIOROCK nudi rezolutno inovativnu tehniku obrade otpadnih voda s nizom prednosti koje će oduševiti korisnike i stručnjake za pročišćavanje otpadnih voda.

Verzija za pražnjenje visokog ispusta

Ako se obrađena voda ispušta na višoj razini, MONOBLOCK sustav je konstruiran tako da prihvati malu pumpu u integriranoj komori za pumpanje namijenjenu za tu svrhu.

BIOROCK može isporučiti kvalitetnu pumpu za dovršetak "visokog ispusta otpadnih voda" sustava MONOBLOCK, osiguravajući rješenje "ključ u ruke", pojednostavljujući montažu sustava na gradilištu i štedeći dosta vremena tijekom instalacije.

Navedene težine i dimenzije su približne i nisu obvezujuće. Za transport, rukovanje i podizanje konzultirajte naše tehničke upute. BIOROCK sustavi moraju se naručiti, koristiti i djelovati po našim vodičima za montažu. Sve BIOROCK jedinice izrađene su od polietilena visoke gustoće (HDPE).

 

MONOBLOCK-3

Kapacitet
Kapacitet ES 5-6 osobe
Kapacitet 3000 litara
Dimenzije
Dužina 3790 mm
Širina 1200 mm
Visina 2000 mm
Težina 469-478 kg
Volumen 2000 litara
Volumen septičkog tanka 2000 litara