CE testovi

1. Dio: Montažni septički spremnici

Quality productBIOROCK Primarni spremnici su testirani na učinkovitost kod PIA u Aachenu u Njemačkoj. Hidraulička efikasnost iznosi 99.86%.

 

3. Dio: Predzgotovljeni i/ili montažni uređaji za obradu otpadnih voda

Kompletni BIOROCK sustavi (Primarni spremnik + Bioreaktor) su testirani na biološku efikasnost kod PIA u Aachenu u Njemačkoj i Certipro u Belgiji. 

Rezultati pročišćavanja

BPK5: 98.7 % (4 mg/l)
KPK: 96.3 % (26 mg/l)
SS: 99.3 % (3 mg/l)

6. Dio: Montažne jedinice za obradu vode, nadogradnja na postojeću septičku jamu

ECOROCK jedinice za obradu otpadne vode (reaktori) također mogu biti naknadno instalirane na postojeću septičku jamu (naknadna ugradnja).

BIOROCK certifikati i odobrenja u različitim zemljama: 

Novi Zeland / Australia

ECOROCK jedinice su prošle Nacionalni program testiranja obrade otpadne vode na terenu (OSET NTP)  u pogonu za ispitivanje (OSET TestFac) koji se nalazi unutar postrojenja za pročišćavanje otpadnih voda Rotorua.

BIOROCK je certificiran kako bi zadovoljio sekundarne zahtjeve o kakvoći pročišćene otpadne vode, certifikat AS/NZS 1547:2012.

Europa

ECOROCK jedinice su testirane  kod PIA u Aachenu u Njemačkoj i na Certipro-u u Mol-u u Belgiji za sustave za pročišćavanje otpadnih voda do 50 osoba Jedinice su prošle testove za vodonepropusnost i strukturalno ponašanje (ispitivanje drobljenja i ispitivanje jame).

Njemačka odobrenja

BIOROCK ima 4 odobrenja (DIBt Zulassungen) za Njemačku.
ECOROCK jedinice su odobrene kako kompletan sustav (Primarni spremnik + Bioreaktor) i retrofitno (samo Bioreaktor).