BIOROCK Ne-električni proces obrade 

Kompletni BIOROCK sustav funkcionira kao proces obrade u tri faze.

U početku otpadna voda ulazi u primarni spremnik gdje dolazi do odvajanje i razgradnje organskih tvari (primarni tretman). Otpadna voda zatim prolazi kroz predfiltar prije izlijevanja u BIOROCK jedinicu koja uključuje dobro dokazani postupak aerobnog pročišćavanja (sekundarni tretman) i postupak filtracije (tercijarni tretman).

Tamo gdje je potrebno, BIOROCK jedinica za obradu otpadne vode može se naknadno nadograditi na tradicionalnu septičku jamu.

Koraci instalacije

Kako djeluje priroda

Tradicionalnim sustavima potrebna je električna energija za pogon pumpi ili kompresora za upuhavanje dovoljne količine zraka u sustav za opstanak i napredak bakterija i organizama. BIOROCK® ® sustav pročišćavanja funkcionira u potpunosti bez  elektro pogonjenih komponenti i daje naglasak ekološki prihvatljivim uvjetima rada. Tiho i konstantno milijuni složenih organizama razgrađuju otpadnu vodu.

U mehaničkim sustavima , rad  obavljaju strojevi ... BIOROCK® uređaji rade uz pomoć prirode i za prirodu .

 

 

Emisija ugljika

U mehaničkom sustavu strojevi naporno rade i energetski su intenzivni uz visoku razinu emisije ugljika. Aktivni mulj koristi prekomjerne količine fosilnih goriva u obliku električne energije za operaciju i probavu mulja.

BIOROCK® aerobne jedinice imaju vrlo nisku razinu ugljika!

BIOROCK je siguran za okoliš!

BIOROCK, najbolji uređaj za obradu otpadne vode u kućanstvu, bez struje i s nula potrošnje energije. 25-godišnja garancija!