ECOROCK-1500
ECOROCK-1500 Jedinica za tretman otpadnih voda za 8 osoba

ECOROCK-1500 je kompaktna jedinica za obradu otpadnih voda do 8 osoba. (*).

Postrojenje za pročišćavanje otpadnih voda u dvije faze

ECOROCK-1500 je mali uređaj za pročišćavanje otpadnih voda koji služi za kućnu primjenu do 8 osoba. Sustav ECOROCK-1500 funkcionira kao postrojenje za obradu otpadnih voda u dva stupnja. Otpadna voda  u slobodnom padu dotječe u primarni spremnik (predtaložnik) za pred-tretman i početni raspad organskih tvari tzv. anaerobna faza. Otpadna voda iz srednjeg djela  predtaložnika biva potisnuta,  dotokom nove otpadne vode u predtaložnik, kroz filter  predtaložnika u BIOROCK® ® jedinicu  (bioreaktor).

U bioreaktoru otpadna voda slobodnim padom (gravitacijski) propada kroz BIOROCK® Medij gdje se  odvija  proces aeracije,  filtracije i biološke razgradnje otpadne vode.

Tamo gdje je potrebno, BIOROCK bioroeaktori mogu se naknadno nadograditi na tradicionalni septički spremnik.

(*) Ovisno o zahtjevima kakvoće vode, u nekim je slučajevima moguće da funkcionira za više od službenog iznosa osoba po jedinici.

Biološka obrada

Ova faza postupka definirana je slojevima BIOROCK medija. BIOROCK medij je prethodno obrađen enzimima kako bi se postigao brz početak i potaknuo rast odgovarajuće vrste bakterija. Ove bakterije koloniziraju medij u velikom broju i brzo razgrađuju organski otpad. Filozofija tretmana razvijena je oko kombinacije aerobne / anoksične biološke degradacije i filtracije. Prednost BIOROCK tehnologije dodatno je obilježena - minimalnim zahtjevima održavanja i sposobnošću obrađivanja povremenih (sezonskih) opterećenja. (Npr. kuće za odmor, safari lože, kampirališta, itd.)

Revolucionarna tehnologija

ECOROCK jedinice su standardni kućni uređaji za pročišćavanje otpadnih voda, koji osiguravaju konzistentan visokokvalitetni otpad koji zadovoljava najviše standarde. Tehnika biološkog pročišćavanja ne zahtijeva struju ili pokretne dijelove. Kao rezultat toga, troškovi održavanja i operativnih troškova su osobito niski, a pouzdanost je maksimizirana. Jedinice se proizvode od izdržljive HDPE spremnika s laganim, nisko profilnim, poklopcima za pristup. Postrojenja se isporučuju kao kompletan paket za jednostavnu instalaciju. BIOROCK jedinice koriste jedinstvenu fiksnu tehnologiju biološkog filma s posebnim funkcijama kako bi se dobila pročišćena voda bez mirisa, pogodna za navodnjavanje ili ponovnu upotrebu u sustavu ''sive'' vode. 

Zbog visoke kakvoće pročišćene otpadne vode, ona se može se ispuštati i u osjetljive vodene tokove.

ECOROCK-1500

Kapacitet
Kapacitet ES 6 osobe
Kapacitet 1500 litara
Dimenzije
Dužina 1150 mm
Širina 1150 mm
Visina 2175 mm
Težina 186 kg
Volumen 1500 litara
Jamstvo
Jamstvo 25 year
Medij 10 year

Želite saznati više?

Jörg Reder is our Commercial Manager International and he will help you right away with all your technical and commercial inquiries.

Možete stupiti u kontakt sa Jörg by phone, just call +352 26 65 00 26 35 or use the form to send him a message.

Ili koristite Skype!

Kliknite ivdje za Skype Jörg (Telefon i Skype su dostupni tjekom radnog vremena)

Sva polja su obavezna