Zamjena septičkog spremnika s dvije BIOROCK L jedinice za pročišćavanje otpadnih voda u nekadašnjem


PROJEKT:

Zamjena septičkog spremnika s dvije BIOROCK L jedinice za pročišćavanje otpadnih voda u nekadašnjem dvorcu koji je sad uređen u apartmane. 

VELIČINA SUSTAVA:

BIOROCK za 20 osoba sastavljen od dvije BIOROCK jedinice instaliranih paralelno.

POZADINA:

Dvorac se nalazi u seoskom okruženju u regiji poznatoj po vinogradima i prirodnom ambijentu izuzetne ljepote, s mrežom pješačkih staza i poljskih puteva koji su pogodni za šetače i jahanje konjima.

Cilj ovog projekta bio je nadograditi postojeću septičku jamu izgrađenu od cigle u neelektrični uređaj za pročišćavanje otpadnih voda. BIOROCK s sustav je izabran od korisnika pošto je omogućavao korištenje postojećeg spremnika i nije zahtijevao električni priključak kojeg je trebalo dovesti na lokaciju spremnika u šumi. Ispust tretirane vode se dešava putem gravitacije, iskorištavajući  prirodni pad zemljišta. Korisnici su primili za ovaj projekt i drugu ponudu, za instalaciju uređaja s električni pokretanim prozračivanjem, kapaciteta do 20 osoba, ali ta opcija nije izabrana.

Na postojeći pravokutni septički spremnik spojen je BIOROCK za 20 osoba koji je sastavljen od dvije BIOROCK jedinice instalirane paralelno jedna do druge niže od septičkog spremnika. Ove jedinice za pročišćavanje 

These wastewater treatment units vođene su po vlastitom izboru distribucijskog paketa kako bi se osigurala ravnomjerna raspodjela otpadnih voda na dvije jedinice. Instalater je koristio beton oko oba spremnika kako bi osigurao maksimalnu stabilnost dviju jedinica za obradu, jer je tlo u tom području prilično nestabilno.

Naš klijent bio je oduševljen svim aspektima rada na ovom projektu; Konkurentna ponuda, učinkovita dostava na mjesto postavljanja, minimalna oštećenja i malo oštećenja na zemljištu i okolnim šumama unatoč teškom pristupu mjestu - očigledna tehnička kompetencija na svim razinama i izvanredno postignuće nakon završetka rada na licu mjesta.


Slike projekta