BIOROCK multi-jedinice za turistički kamp


Projekt

19. svibnja, 2015.g. novi BIOROCK® Multi rock uređaj je instaliran u “Beaver Ferienhof” turistički kamp u Diemitz-u.  Sustav je posebno dizajniran za populaciju od oko 40 osoba. Kako bi proslavili instaliranje BIOROCK sustava, lokalni gradonačelnik, novine i lokalni poduzetnici okupili su se kako bi čuli prezentaciju o načinu na koji radi ovaj inovativan uređaj za obradu otpadne vode 100% oslobođen energije 

Kapacitet

40 osoba

Klijent

“Beaver Ferienhof” turistički kamp

Tehnički opis

BIOROCK® uređaj će tretirati otpadne vode proizvedene od strane više od 3000 kampera tijekom prosječne godine. Ovaj projekt postrojenja za preradu je poseban za BIOROCK jer klijent upravlja polu-prirodnim i održivim poslovnim pristupom te ulaže i opskrbljuje samo ekološke, gospodarske i održive sustave upravljanja otpadom. U tom kontekstu bio je preporučen BIOROCK® septički sustav koji je odmah dobio interes od investitora i lokalnih vlasti.

Izvod iz priopćenja za javnost: "Beaver Ferienhof je ponosan na svoju reputaciju da radi uz prirodu, od 2010. godine svi projekti izgradnje i obnove dizajnirani su uz održivost kao prioritet. Imamo minimalan utjecaj na okoliš i smanjujemo onečišćenje, kontinuirano štiteći naše jedinstveno okruženje. Naš cilj je uvijek ispuniti zahtjeve naših gostiju pružajući prekrasan odmor koji brine za okoliš i za goste. "