Biorock instalacija u starom mlinu


Dobar dan gospodine Brigand, hvala što ste nas ugostili u našem domu.

Ova kuća je stari mlin koji je renoviran, ovo je naš drugi dom i redovno dolazimo tu provoditi vrijeme na selu sad kad smo u mirovini. 

Vidim vaš BIOROCK uređaj za obradu otpadne vode na kraju vašeg vrta... možete li me molim vas podsjetitikad je instaliran? 

Instalirali smo naš BIOROCK sustav u travnju 2012. Ovaj stari mlin je imao staru septičku jamu koji je bio bar 25 godina star! Stari sustav sastojao se od 2 komore i slao je našu otpadnu vodu izravno u rijeku, bez daljnjeg tretmana... Moja ekološka svijest govorila mi je da moram nešto poduzeti da poboljšam situaciju! Tada smo kontaktirali vašeg agenta. 

Kako ste čuli za BIOROCK?

Pročitao sam članak o različitim kompaktnim mogućnostima obrade otpadnih voda u časopisu koji je spominjao nekoliko marki i došao sam do vašeg proizvoda. Zatim sam razgovarao s prijateljem koji radi u građevinskom sektoru i koji ima neko znanje o toj temi, a on mi je rekao da zna vašu marku i može ju preporučiti.  U to je vrijeme instalirano samo nekoliko neelektričnih uređaja za pročišćavanje otpadnih voda u okolici, a tehnologija BIOROCK bila je dosta ispred ostalih opcija! Ali sada agencija za zaštitu okoliša s kojom sam u kontaktu kaže da vaše uređaje za pročišćavanje otpadnih voda sve više specificiraju stručnjaci u industriji, a povratne informacije od korisnika vrlo su pozitivne.

Koju ste tvrtku pozvali za instaliranje BIOROCK-a?

Odabrali smo lokalnog instalatera kojeg je preporučio BIOROCK. On nas je posjetio, provjerio ograničenja našeg terena zbog blizine rijeke niz cestu. Instalater je dao dobre savjete i rekao nam da je tli ima puno gline na ovom području. Međutim, rekao nam je da ovo nije problem i da bi BIOROCK bio posebno pogodan za naš teren. Tijekom svog zadnjeg posjeta naš agent BIOROCK potvrdio je da je sve u redu, sve je dobro prošlo.

Ova "teška" vrsta tla uključivala je ugradnju male podizne crpke na kraju sustava...

Da, nismo imali izbora zbog slabe poroznosti tla... Ali opet je instalater bio vrlo profesionalan i tretirana voda je ispuštena iznad zemlje izravno u jarak. Sustav sada radi već 3 godine. Nemam nikakvih problema za prijaviti, ni za sam uređaj, ni za malu crpku.

Ako ste morali sažeti BIOROCK iskustvo kupca u dvije riječi?

"Biorock - preporučeno"


Slike projekta